De zomer in!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
 
emi
Nieuwsbrief
juni 2021  
 
 
 
MoZ ambassadeur: Jacqueline Blaak

Jacqueline Blaak is adviseur onderwijs en ontwikkeling bij PCBO-scholen in Rotterdam-Zuid. Zij maakte in een vroeg stadium kennis met Mentoren op Zuid en was direct enthousiast. 



"Ik hoop echt dat Mentoren op Zuid door iedere school omarmd gaat worden."





Lees het verhaal van Jacqueline Blaak


Docententraining toekomstproof

Blended learning is een term die door corona een vlucht heeft gekregen, maar ook daarvoor al aandacht had bij MoZ. De docententraining wordt momenteel her-ontwikkeld door het programmateam, waarbij meer aandacht komt voor interactie en zelfstandig leren. Het doel is meervoudig: docenten beter voorbereiden en een leergemeenschap tussen docenten te creëren. Ook worden de docenten beter op de hoogte gesteld van de mogelijkheden voor intervisies, waardoor die een sterkere inhoud krijgen. Aan het begin van het nieuwe collegejaar start een pilot. 


Toolkit


Studentmedewerker Yeniffer Mejia Mateo bedacht een originele opdracht voor haar groep studentmentoren om het traject af te sluiten: maak een collage van hoe jij Mentoren op Zuid hebt ervaren. Tijdens de intervisie bespraken de studenten de collages met elkaar en lichtten ze deze toe. Van deze intervisie maakte Yeniffer een vlog. 





Bekijk de vlog
van Yeniffer
emi
Contact
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
Postbus 25035
3001 HA Rotterdam
mentorenopzuid@hr.nl
010 794 5946
E-mail opties
Twitter   Facebook   Instagram   Linkedin