Primeur: MoZ in geanimeerde vorm
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
 
emi
Nieuwsbrief
april 2021  
 
 
 
NIEUW: 
MoZ explainimation

Eerlijk is eerlijk: het is een tongbreker. Maar deze geanimeerde uitleg (ofwel explainimation) over Mentoren op Zuid legt wel kort en krachtig uit waar het programma over gaat. Hij is vers van de pers dus deze nieuwsbrief heeft de primeur.













Bekijk de explainimation


Social media ambassadeurs

Er zijn studenten die geen genoeg krijgen van MoZ en na hun mentorschap door willen met het programma. Deze studenten kunnen betaald aan de slag als studentmedewerker. Ze ondersteunen de MoZ-docent en ontwikkelen tegelijk verschillende professionele vaardigheden. Hoe dit er uit ziet in de praktijk? Binnenkort start Yeniffer Mejia Mateo met het delen van haar ervaringen als studentmedewerker via Instagram van MoZ. Nog meer reden om ons ook daar te volgen dus. In dit filmpje stelt Yeniffer zich voor.
Bekijk het
filmpje van Yeniffer
Intervisie


Voor of na elke mentorbijeenkomst komt de groep studentmentoren bijeen voor een intervisie. De MoZ-docent of de studentmedewerker bereidt deze voor. Dries Zwaan (docent Lerarenopleiding Biologie) bedacht een opdracht waarbij de studenten de vooraf gestelde gedragsdoelen moeten koppelen aan de basisbehoeften van leerlingen. Hij deelde ook de resultaten van een intervisie bijeenkomst. NB Deze opdracht kan ook prima online uitgevoerd worden in breakout rooms in Teams. 
Lees meer over deze (online) werkvorm
emi
Contact
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
Postbus 25035
3001 HA Rotterdam
mentorenopzuid@hr.nl
010 794 5946
E-mail opties
Twitter   Facebook   Instagram   Linkedin