Maatwerk en een nieuwe verhalenpagina
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
 
emi
Nieuwsbrief
februari 2021  
 
 
 
Afscheid van onze stagiaire
Communicatiestagiaire Melissa dos Santos heeft in de afgelopen maanden de verhalen van MoZ aangevuld met een aantal mooie ervaringen van MoZ-ambassadeurs. Ook deze staan natuurlijk op onze nieuwe verhalenpagina. De stage van Melissa is afgelopen, maar de verhalen blijven! We wensen Melissa veel succes met het afronden van haar opleiding Communicatie!
Naar de verhalenpagina


MoZ-ambassadeur aan het woord
Jedidja Zichterman volgde Mentoren op Zuid in het eerste jaar van zijn Lerarenopleiding Engels. "Ik neem deze ervaring mijn hele schoolcarrière mee, ook als ik straks voor de klas sta." Lees het hele verhaal van Jedidja via de link. 

Zelf ook je verhaal delen? Stuur een mail naar mentorenopzuid@hr.nl
Lees het verhaal van Jedidja Zichterman
Online toolkit 

Nu veel van de mentoring  online plaatsvindt, is de toolkit in de studentmentorapp uitgebreid met activiteiten om samen - op afstand achter je scherm te doen. Een beproefd voorbeeld is Familiestamboom. De mentor en mentee tekenen hun eigen familie. Ze leren elkaar hierdoor beter kennen en ook elkaars achtergrond.
Lees meer over deze (online) werkvorm
emi
Contact
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
Postbus 25035
3001 HA Rotterdam
mentorenopzuid@hr.nl
010 794 5946
E-mail opties
Twitter   Facebook   Instagram   Linkedin