Ontwikkelingen in 2020
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
 
emi
Nieuwsbrief
Januari 2020  
 
 
 
MoZ breidt uit

MoZ gaat in het nieuwe jaar weer nieuwe samen-werkingen aan: vanaf februari gaan alle eerste-jaarsstudenten van Social Work het vak volgen en laatstejaars-studenten van de opleiding Onderwijsassistent aan het Albeda gaan meedoen aan MoZ in het basis-onderwijs. Daarmee is MoZ ook actief in het MBO! Bovendien zijn er steeds meer basisscholen op Zuid die zich aansluiten bij MoZ. Een mooie start van 2020!



MoZ ambassadeur

Damon de Greeve is student aan de Lerarenopleiding Geschiedenis. Na het traject van studentmentor te hebben doorlopen, startte Damon als studentmedewerker. In die rol ondersteunt hij de docent tijdens de mentorbijeen-komsten. Lees zijn verhaal op de website van MoZ. 

Ook studentmedewerker worden? Mail je CV en motivatie.






Solliciteer!
Nieuw materiaal

Er is nieuw materiaal ont-wikkeld waarmee de mentor samen met de mentee aan de slag kan. In de W&T-waaier staan zeven activiteiten beschreven, die gericht zijn op bèta en techniek en op het maken van de juiste school-loopbaankeuzes. Mentoren kunnen hun mentees op een laagdrempelige manier kennis laten maken met techniek. De waaiers worden opgenomen in de app en de spellenkoffers. Bekijk hem hier online. 

W&T-waaier
emi
Contact
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
Postbus 25035
3001 HA Rotterdam
mentorenopzuid@hr.nl
010 794 5946
E-mail opties
Twitter   Facebook   Instagram   Linkedin